Buscemi website 2010

Buscemi.be kreeg vorig jaar een nieuw kleedje. Een stap vooruit, weg van de oude Flash-gebaseerde versie, en meteen met een mobiele versie erbij.
Het resultaat is een donkere, blog-achtige site waar Dirk makkelijk zijn aanpassingen in kan maken en waar bezoekers makkelijk informatie over releases en optredens vinden.


website Grasatelier

‘t Grasatelier is een nieuwe zaak die U bijstaat in de aanleg van uw tuin. ‘t Grasatelier is voornamelijk gespecialiseerd in kunstgras, een toepassing die meer en meer veld wint ten opzichte van de klassieke grasaanleg, voornamelijk omwille van de goede technologie, duurzaamheid van de produkten en het minimale onderhoud. Imagomedia werd gevraagd om een online concept uit te werken, waarbij voornamelijk de produkten, hun toepassing en de voordelen centraal stonden. Wij ontworpen een erg natuurlijk uitziende site waarbij de het kunstgras prominent aanwezig is. Dit kon op erg veel bijval rekenen van de klant en zijn leveranciers.


website & poster Druppels voor Haiti

In 2009 starten Abba en Tony Daemen, de moeder en oom van Dirk Wils, het benefietproject Druppels voor Haïti. Dit om een schooltje en een opvangtehuis in Haïti in de streek waarin Dirk als ontwikkelingshelper voor Broederlijk Delen werkzaam is te ondersteunen. Zij vragen de mensen een kleine maandelijkse bijdrage in plaats van een éénmalige gift. Vandaar “druppels”.
Aan imagomedia werd gevraagd om een site te ontwikkelen die de communicatie met de donateurs vergemakkelijkt, zodat hun nieuwsbrieven, status van de projecten makkelijk gecommuniceerd kunnen worden met de geïnteresseerden.

Meer specifiek dient deze site ook als medium voor de benefiet die op touw wordt gezet naar aanleiding van de aardbeving van januari 2010.

Hiervoor werd ook alle grafische communicatie door imagomedia ontwikkeld, affiches, flyers, facebook-buttons & andere imagery.


Party for Life 2009

Na een succesvolle editie in 2007 besloot het Sundanceclub, het Lommels party-initiatief, om opnieuw zijn schouders te zetten onder party for life, de benefietfuif die zij organiseren ten voordele van de Studio Brussel-actie Music for Life. Voor de uitwerking van affiches, flyers, websites en mailing besloten zij om een beroep te doen op ontwerpburo imagomedia. Wij ontwikkelden voor hen al een catchy logo dat nu herbruikt werd, maar de ganse communicatie werd omgegooid.

Gekozen werd voor een parelwitte affiche omdat die in deze tijd van het jaar sterk zou opvallen tussen alle donkere eindejaarsaffiches. Qua kleuren werd minimalistisch voor rood en cyaan gekozen. De site bevat enkele pagina’s over de organisatie en het beoogde doel, naast pagina’s voor de dj’s waar een audioplayer werd toegevoegd. Tenslotte werd ook een facebookpagina aangemaakt en dit werd mee in de site geïntegreerd. De mailing-campagne zal zowel naar de site als naar de sociale tool facebook refereren. Hebt U een soortgelijk project, contacteer ons gerust.


website Maffidjoosi

Eerder werd al een succesvolle website voor maffidjoosi ontwikkeld, in de nieuwe versie bleef enkel de ronde vorm en het logo over. Een volledig nieuwe, lekkere, organische layout werd omgezet naar valide XHTML/CSS en gekoppeld aan een CMS zodat de site makkelijk kan worden aangepast.
Zo kan deze mobiele pizzabakker zich volledig concentreren op het bij U aan huis de lekkerste pizza’s komen klaarmaken !


website Graciasalavida 2008

Voor wereldfestival Graciasalavida ontwikkelde imagomedia een multimediale site met veel foto’s en audio- & videoclips van de optredende bands en dj’s en  commentaarmogelijkheid op elke pagina elk artikel.


website Vectes Europe

Vectes Europe is de producent van MUMETT®: een gebruiksvriendelijke ICT-tool dat bedrijven en instellingen toelaat om op een gebruiksvriendelijke wijze zelf e-leerpakketten aan te maken in het kader van het efficiënt, zelfstandig leren op de werkplek. Hun website was niet meer up to date en qua look wat gedateerd. Om de bezoekers van de site een gestructureerd en fris overzicht te geven van hun producten en diensten werd Imagomedia gevraagd om een geheel nieuwe site te ontwerpen. Na de nodige besprekingen ontwikkelde Imagomedia een volledig door Vectes Europe aanpasbaar instrument waarmee ze de site up-to-date kunnen houden. De site kan bezocht worden in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels. De vertalingen worden door een extern vertaalbureau verzorgd en daarna eenvoudig ingezet door de eigen diensten van Vectes Europe.


website Speelpleinwerking Kriebelboom

Speelpleinwerking Kriebelboom had in eerste instantie een website nodig die up-to-date was, waar ouders hun kinderen makkelijk konden inschrijven en die er geweldig leuk uitzag. imagomedia zorgde voor een fris, speels ontwerp, en programmeerde een uniek custom front-end op een WordPress-CMS


website Kaat Hermans

Baby website voor ons pasgeboren dochtertje. Kleurrijke, browseromspannende interface met enkele navigatie hover-effecten, foto-galerij met lightbox en gastenboek. Volledig eigenhandig uitgewerkt naar analogie van geboortekaartje en doopsuiker. Allemaal voor onze kleine spruit


Buscemi website

Website voor latin, bossa, electro, balkan – muzikant/dj Buscemi. Wereldwijd bekend voor stomende parties en feesten op allerlei locaties, van Japanse wolkenkrabbers tot de droge woestijn in Nevada, had Dirk Swartenbroeckx, alias Buscemi, een strakke site nodig die hij van overal ter wereld makkelijk kon updaten met info over gigs en wat er in z’n dj-kit zat. Imagomedia loste dit al in 2004 op.


Woon- & Adviescenter website

Website voor immo-kantoor Woon- & Advies Center waarmee snel en makkelijk nieuwe panden en gronden konden worden gepresenteerd aan potentiële kopers. Een strakke, heldere vormgeving met een logische navigatie, zoekmachine-geoptimaliseerd gekoppeld aan een handige update-module zorgen ervoor dat de klant erg tevreden is.