imagomedia is een compact communicatieburo van free-lance designer Tom Hermans, gespecialiseerd in creatief, flexibel en professioneel ontwerp dat u bijstaat inzake publiciteit in vele vormen.

Of het nu gaat om een kleine of grote website, de opmaak van een advertentie of van posters, affiches, flyers en folders of zelfs tot volledig multimediale audiovisuele produkties.

Brainstorm

Wij bezitten niet enkel de know-how om dit technisch tot stand te brengen, maar denken mee na hoe uw product te verkopen. Wij houden niet vast aan één (huis-)stijl, maar bedenken telkens van nul af hoe we Uw produkt of dienst het best kunnen visualiseren/ontwikkelen.

Oorspronkelijk opgeleid als communicatiewetenschapper zijn we geen pure techneuten die enkel iets van computers kennnen.

De manier waarop iets te communiceren en te marketen, is het eerste wat we ons afvragen, dan pas welke technische middelen daarvoor ingezet kunnen worden.

Opdrachten

Communicatie, en zeker bedrijfscommunicatie is totaalcommunicatie.
Hoewel velen kiezen voor het traject huisstijl, brochure, website is ieder welkom voor een afzonderlijk project, groot of klein en in iedere sector.

Persoonlijk contact

Wij zijn een compact communicatieburo, geen gladde verkopers, marketing managers en sales figuren of telefonistes. Persoonlijk contact is belangrijk, zo worden de beste afspraken gemaakt en kan rechtstreeks van gedachten gewisseld worden.

Ervaring

Wij voelen ons nog heel jong, maar hebben toch al een 15-tal jaar ervaring met grafisch- en webontwerp, sinds het prille begin van het internet zeg maar. Omdat we constant bijscholen, zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste trends (en degene die gaan komen).

imagomedia is het free-lance initiatief van Tom Hermans, een ervaren web- en grafisch ontwerper die reeds bij bedrijven als Cipal, Telenet of Big Media Group aan de slag was. Free-lance of in dienst van deze firma’s ontwikkelde hij websites en grafisch werk voor verschillende grote nationale en internationale projecten. Bekijk de portfolio om een beeld hiervan te krijgen.