Met deze veelgestelde vragen (faq = frequently asked questions) hopen wij toch enige vragen over imagomedia te beantwoorden.

  1. Is imagomedia een bedrijf ?
    Ja. imagomedia.be is de naam waaronder Tom Hermans en Geert Van Bommel hun diensten aanbieden. Na een lange tijd van los-vast samenwerken, hebben ze dit meer geconcretiseerd en wordt imagomedia dus verdubbeld in omvang. Terwijl Tom zich blijft toeleggen op design & development, zal Geert zich voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen van kick-ass applicaties, optimaliseren van server etc. Geert back-end, Tom front-end. De bedoeling is ook dat imagomedia meer de basis gaat zijn van andere projecten en producten, die we zo snel mogelijk hopen te realiseren.
  2. Zijn jullie nieuw ?
    Ja en nee. Wij zijn al jaren bezig, in 2011 reeds 12 jaar als professioneel graficus, webontwerper, multimedia consulent, reclame adviseur, etc. Ondertussen is er al vele jaren een focus op online communicatie, met vooral aandacht voor web, maar ook voor sociale media, e-mailings.
  3. Wat doen jullie het liefst ?
    Alle projecten doen we even graag, het is de afwisseling die het boeiend houdt. Kom uw plan bespreken en dan leggen wij onze ideeën en expertise naast de uwe.

Heeft U nog andere vragen dan hier al beantwoord werden, aarzel niet om ons te contacteren.