Volledig aanpasbare interactieve sites!

Een website is in deze moderne tijden onmisbaar voor elke zichzelf respecterende onderneming. Imagomedia is gespecialiseerd in webdesign en helpt U met een mooie en makkelijk te onderhouden website die bovendien geoptimaliseerd is voor zoekmachines. De combinatie van mooi design en een technisch sterk webdevelopment zorgt voor een hoogkwalitatieve website die uw onderneming onderscheidt van anderen.

Websites bestaan er in vele vormen en maten, imagomedia houdt zich enkel bezig met ‘goede’ websites te bouwen, ongeacht het doel en/of de schaal ervan.

Wat is dan een ‘goede’ website ?

Wij zijn ervan overtuigd dat een solide basis, bestaande uit combinatie van een aantrekkelijke layout, toegankelijke en logische navigatie, en degelijke functionaliteit de sleutel is tot een succesvolle website.

Technologie

De ontwikkeling van websites gebeurt door de meest aangewezen technologie aan te wenden, wij zijn van alle markten thuis, of het nu Flash, XHTML, PHP, MySQL, CSS, JavaScript of nog iets anders is.

Onderhoud

Er kan een CMS (Content Management System) voorzien worden, zodat updates aan uw website snel en makkelijk kunnen gebeuren. Eventueel kan afgesproken dat updates door imagomedia worden uitgevoerd.

Een website, en dan ?

Elk detail van de website wordt bekeken, zoals ook het gebruik van gestandardiseerde code en zoekmachine optimalisatie. Zo kan U zich met andere zaken bezighouden. Promotie via advertentiecampagnes kan besproken en uitgevoerd worden.

Hosting

Wij kunnen uw site hosten via een geaffilieerde firma. Hosting is een vak apart en zij zijn daar super in. U heeft hier geen omkijken naar, wij zorgen voor alles, ook het instellen van mail-adressen, zorgen dat deze goed bij jullie raken etc.