Kill Comic Sans

punch-comicsansComic Sans is een meegeleverd lettertype bij Windows-gebruikers. Het was oorspronkelijk bedoeld om kleuterscholen ofzo een lettertype te bezorgen waarmee ze hun boekjes konden maken. Echter, meer en meer mensen begonnen het lettertype voor van alles en nog wat in te zetten. Lelijke ontwerpen waren het gevolg. Vandaar dat vele serieuze ontwerpers een allergie hebben gekregen voor dit lettertype, dit leidde al tot de oprichting van anti-comic sans groepen, websites, etc..

Deze jongens willen het nog iets verder drijven..


1 website uit de Top-50 valideert

Het web standards project, dat onder impuls van het World Wide Web Consortium en mensen als bv. Jeffry Zeldman, meer en meer navolging kent, en stilaan ook door alle browser-fabrikanten (nu Microsoft dit jaar met Internet Explorer 8 al een grote stap richting standards-compliancy) wordt ondersteund steunt sterk op afspraken en standaarden. Afspraken over (X)HTML en CSS zijn voor velen technische blabla die ervoor moet zorgen dat een site bestaat uit geldige code, en niet zomaar wat rommel. Imagomedia probeert ook zoveel mogelijk de web standards te volgen, maar is het ook eens met de stelling dat een site, die werkt en goed rendert op de verschillende browsers (dit wil niet zeggen dat ze er overal hetzelfde uitziet), met uitzondering van IE6, niet per se aan de standaarden dient te voldoen. Sommige zaken kunnen nogal eens voor problemen zorgen voor de Validatie-test (bv. Flash, video, etc.. ) Dit bewijst ook de test op de top-50 van websites, waarvan er maar één perfect valideerde, nl. bbc.co.uk. Proficiat aan de Britten, nu de rest nog. Toch bewijst dit ook dat validatie alleen niet zaligmakend is. Continue reading…


WPWebHost hosting provider

imagomedia is using WPWebHost’s hosting services, that’s why we announce their unique offerings and their promotion.
WPWebHost is giving away iPhone to 10 lucky winners. Simply tweet #wpwebhost hashtag to win! http://bit.ly/tWDMN


Hello world!

Imagomedia gaat bloggen. Voorlopig nog geen onderwerpen of artikels hier, maar binnenkort dus wel. U zal het ten gepaste tijde wel merken via artikels op de homepage, of via links op de sociale netwerken.

Groeten, Tom.